Hajrá Vác! 2014.05.27. 20:05

VÁC-CSOMÁD 3-2

Kinézek az ablakon, ragyogó napsütés! Kisétálok az utcára, szakadó eső!

Az eső függönyön keresztül megpillantom a haverom.

Gyorsan!

Vendéglátó ipari egység.

Sör.

Ablak bámulás.

Hogy megyünk így meccsre?

Jégeső.

Enyhül az eső.

Elindulunk!

Megint szakad.

Eláll.

Mire bejutunk, a stadionba megint szakad. Ismétlés:

Gyorsan!

Vendéglátó ipari egység!

Sör.

Bámuljuk a pályát a sövény mögül.

Pár kitartó drukkert talán még egy cunami sem tudott volna elrángatni a lelátói székekről. Az egyik oldalon beengedik a szurkolókat a „szpíker” fülkébe. Mázlisták. Mondjuk a kocsmában sem rossz a hangulat. Szó esik itt mindenről. Időjárás, meccs, az esti BL döntő. Bár az utóbbi kevesebbeket érdekel, hiszen sokkal fontosabbak a mi fiaink, akiknek hétről-hétre ki mehetünk a meccseikre szurkolni.

Mielőtt leszakadt volna az ég Csank mester azt mondta, miközben vizslatta a pálya állapotát, hogy eshetne még egy kis eső, hogy megfelelően nedves legyen a pálya. Úgy látszik, az égiek sem mernek nemet mondani a Mesternek.  Kívánsága maradéktalanul teljesült.

Eltelik cirka 20perc. Ember a vízben pályán! Apa kezdődik!1524606_572982789464879_2099160397_n.jpg

Kicsit aggódtam, hogy inkább egy vízilabda meccsre fog hasonlítani a foci, de tévedtem. A pálya minősége kifogástalan volt. Látszik, hogy ez egy városi pálya és nem olyan falusi, mint a felcsúti létesítmény. Ahol valami holmi Ivett miatt kellett elhalasztani a mérkőzést.  Szerintem nagy cseppes always van a gyep alatt.

Néhány szó azért essen a meccsről is. A csapatunk abban a biztos tudatban futhatott ki a gyepre, hogy már biztos bajnokok. A kérdés az volt, hogy ki és mikor szerzi meg a csapatunk idénybeli 100. idénybeli gólját. Erre az első félidőben még nem került sor, mert a vendégek szerezték meg a vezetést Bozori Balázs jóvoltából. Félidőben nem is történt változás. 0-1 a Csomádnak!

A második félidőben nem kellet sokat várni az egyenlítő gólra az 53. percben Greff Ádám egyenlített és megszerezte a csapat 100. idénybeli találatát is! Majd a 68. és a 72. percben is büntetett, így klasszikus mesterhármast ért el! A végeredményt a 76.percben a vecsési Bozori állította be. Tehát ő duplát ért el. 3-2!

A végén még a hangosbemondó elárulta, még nem lehet, tudni, hogy kell-e osztályozót játszani a feljutásért vagy sem.

Szép volt BAJNOKCSAPAT!

Hajrá VÁC!

BB.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajravac.blog.hu/api/trackback/id/tr946220688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása